Tel: +36 30 250 62 19
E-mail: janos@euro-bus.hu
    

Autóbuszos szolgáltatásaink:

 • A legkedvezőbb útvonal megtervezése.
 • Repülőtéri, éttermi transzferek, városnézés, kirándulások, európai körutak, üdülőjáratok,
  városlátogatások.
 • Sportrendezvényekhez, síutakhoz sídobozt, zenekarok szállításához nagyméretű utánfutót biztosítunk az autóbusz bérlés mellé.
 • Egyidejű, nagyobb darabszámú megrendelés esetén is garantáljuk a minőségi szolgáltatást .


Városnézés autóbusszal

Turistaként egy idegen városban sokszor nehéz megtalálni a legjobb módját, hogy a lehető legtöbb helyre eljuthassunk. Kézenfekvő megoldás a buszos városnézés nagyobb baráti társaságoknak, vagy akár osztályoknak, hiszen a buszos utazás kényelmes és gyors megoldás.

Számos látványosságot megtekinthetünk rövid idő alatt, és a társaságot is összekovácsolja a közös utazás élménye. A buszos városnézés során az időt úgy oszthatjuk be, ahogyan szeretnénk, ott állunk meg és akkor, ahogyan óhajtjuk, egy idegenvezető segítségével pedig mélyrehatóbban megismerhetjük menet közben a város történetét.

Legyen szó külföldi vagy belföldi utazásról, mi segítünk Önnek felejthetetlenné tenni a városnézést! Luxus buszokkal is állunk rendelkezésére, hogy zavartalanul élvezhesse az utazást és a látványosságokat.

Cégünk buszaival Ön is rendkívüli élményekkel gazdagodhat, béreljen nálunk, utazzon velünk! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!Utazzon kényelmesen!

Egy repülőút magas szintű előrelátást igényel, és rengeteg kellemetlenséggel járhat, erre talán csak a rutinos utazók tudnak igazán felkészülni. Mi segítő kezet szeretnénk nyújtani legalább otthona és a repülőtér között!

Reptéri transzfer szolgálatunkban buszos utazást ajánlunk fel Önnek. Utazzon akár egyedül, akár csoportosan, a legkényelmesebb megoldást nyújtjuk, a legkedvezőbb áron! Autóbuszaink légkondicionáltak, állítható és dönthető ülésekkel rendelkeznek fokozva ezzel is az Ön kényelmét. Buszaink többségében található hűtőszekrény, meleg ital automata, 49 főt meghaladó járműveinken pedig mosdó helyiség is található.

A buszbérlés lehetősségével nem kell nyűgölődnie a csomagok bepréselésével szűkös csomagtartókba, nem kell fáradtságos munkával cipelnie holmiját, és átküzdenie magát a tömegközlekedés zsúfolt tömegén. Autóbuszaink Budapest szerte és azon túl is elszállítják Önt és poggyászát a megfelelő helyre.

Érdeklődjön bátran buszbérléssel kapcsolatban, hívjon minket bizalommal, hogy megkönnyíthessük Önnek az utazással járó problémákat!Az igazán komfortos utazásért

Szereti a kényelmet, a luxus körülményeket? Szeretné, hogy a repülőtérre való utazás még komfortosabb legyen Ön és családtagjai, akár üzleti partnerei számára?

A buszrendeléssel nagyobb létszámú család, baráti társaság összes tagja együtt utazhat, így nem csak kényelmes, de szórakoztató is az utazás. Hazaérkezéskor is biztosítjuk a szállítást, Önnek csak a buszbérlést kell igényelnie, és sofőrjeink pontos időben a helyszínre érkeznek. Cégünk jelszavai a megbízhatóság és a pontosság!

Luxus buszainkkal a legnagyobb kényelemben utazhat üzleti partnereivel is, és az értékes csomagokat is biztonságba helyezheti járműveinken. A luxus szállítási körülmények emelik a színvonalat, így üzleti partnerei számára is igénybe veheti a buszrendelést.

Utazzon kényelmesen, elit körülmények között! Tájékozódjon weboldalunkon, tekintse át további szolgáltatásainkat is, és vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, ha egyszerűen, gyorsan és komfortos körülmények között szeretne kijutni a repülőtérre!

buszrendelésBuszos körutazás

A nyár a legalkalmasabb időszak a pihenni vágyók számára, hogy nyakukba vegyék a világot. A nyári szünidő a kikapcsolódásról szól, az új tájak felfedezéséről, az élménygyűjtésről. Az utazás szerelmesei már jóval korábban elkezdik böngészni az utazási irodák ajánlatait, hogy ne maradjanak le a legérdekesebb úti célokról. A körutazás népszerű módja egy ország alapos megismerésének, ehhez pedig a legideálisabb jármű természetesen az autóbusz.

Az autóbuszos utazás számos előnnyel rendelkezik, melyek a körutazás során jól jöhetnek. Csoportok számára ideális busszal útnak indulni, kirándulni, mert nem kell a nagy létszámú csapatnak megküzdenie a menetrendek, átszállások megszervezésének kihívásaival, és a csomagok számát sem kell átgondolni. Busszal utazni, várost nézni kényelmes, számos látnivaló a buszból is megtekinthető, és bármikor meg lehet állni bámészkodni.

Autóbusszal a pihenők is rugalmasan beiktathatók, és tetszés szerint változtatható a sebesség, a naponta megtett távolság mértéke is. Béreljen buszt körutazáshoz, és használja ki a lehető legjobban a buszos utazás előnyeit. Lásson minél többet a célországból a legnagyobb kényelemben!Bérelt busszal az esküvőre!

Kinézte álmai esküvői helyszínét, de az távol esik szerettei lakhelyétől? Nem tudja, hogyan oldja meg a meghívottak utazási problémáit? Ne gondolkodjon tovább, mi tudunk Önnek segíteni!

Utaztassa a nagy napra vendégeit komfortos bérelt busszal! Így biztos lehet abban, hogy mindenki időben megérkezik az eseményre. Mi tudjuk, hogy egy esküvő közeledtével mennyi mindenre kell koncentrálni a leendő házaspárnak, ezért számunkra fontos, hogy mi is tudjunk Önnek segíteni a problémák megoldásában.

Önnek csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket, és buszt bérel a nagy napra, mi pedig biztosítjuk, hogy az eseményen mindenki ott lesz, legyen akár távolról érkező vidéki rokon, vagy a közeli kisvárosban élő barát. Béreljen autóbuszt a mi cégünktől, és cserébe magas színvonalú utazást nyújtunk vendégeinek!

Válassza álmai esküvői helyszínét, a vendégek utaztatását pedig bízza ránk! Bérelhető buszainkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban bátran keresse munkatársainkat, készséggel állunk mindenben rendelkezésére!

Bérelt busszal az esküvőre

Miért érdemes busszal utaznunk?

Napjainkban az olyan utazási mód, mint például a repülés vagy autóval való utazás nem mindenkinek elérhető, hiszen a repülőjegyek ára gyakran igen magas, autóval pedig a tapasztalatlan sofőrök gyakran eltévednek, kimerülnek, rosszabb esetben pedig balesetet is okozhatnak.

Aki utazott már busszal, tudja, milyen nagyszerű előnyökkel is jár, hogyha a buszbérlés mellett dönt.

Hogy mi szól cégünk járművei mellett?
 • Megbízható, tapasztalt sofőrök vezetnek.
 • Csomagjai biztonságban vannak, garantáltan nem vesznek el.
 • A buszbérlés lényegesen olcsóbb módja az utazásnak.
 • Utazások előtt gondosan átvizsgált buszok állnak rendelkezésre, melyek biztonságosan és csendesen működnek.
 • Járműveink kényelmes ülést biztosít hosszabb utazások során is.
 • Légkondicionált buszaink biztosítják a komfortos utazást a legnagyobb nyári hőségben is.
Amennyiben Ön is megbízható cégtől szeretne buszt rendelni, állunk rendelkezésére! A részletekről tájékozódjon honlapunkon, vagy keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken!

buszbérlésBéreljen buszt diákjainak!

Ki ne emlékezne az iskolai kirándulásokra, a felejthetetlen buszos utazásokra, melyek során rengeteg élményt gyűjthettünk össze, amit még gyermekeinknek, unkáinknak is elmesélünk. Pedagógusként, Ön is diákjai kényelmére és emlékezetes utazásaira törekszik?

Jó helyen jár! Mi garantáljuk, hogy autóbuszaink megfelelnek a diákok igényeinek!

Egy jó hangulatú kirándulás részeként elengedhetetlen egy kényelmes, biztonságos buszos városnézés. A gyerekeknek hatalmas élményt nyújt, hogy a busz ablakaiból csodálhatják a festői tájat, a hely látványosságait, és mindeközben kényelembe helyezhetik magukat.

Válassza a buszbérlést, és nem kell többet bajlódnia a gyerekek szállításával, és a folyamatos létszámellenőrzésekre sem lesz gondja fel- és leszállást követően, hiszen nincs szükség számos különböző jármű igénybevételére az utazás során.

Amennyiben kényelmes, biztonságos és nyugodt utazást szeretne szervezni diákjainak, béreljen buszt tőlünk! Keressen minket elérhetőségeinken!

buszos városnézés

Autóbuszos belföldi külföldi személyszállítás, autóbusz bérlés bérbeadás, iskolai kirándulás, munkásjárat, dolgozók szállítása, kiutaztatás, beutaztatás, városnézés, városlátogatás, utazásszervezés, útvonaltervezés, autóbuszos szolgáltatás, reptéri transzfer, céges kirándulás, személyszállítás kisbusszal, személyszállítás nagy busszal, konferencia utak, osztálykirándulás, vállalati kirándulás, óvodás szállítás, zenekar szállítás, autóbuszos kirándulás, insentív utak, zarándoklat, zarándok túrák, egyházi kirándulás.

Eurobus Travel Service - SkiNet Utazási iroda buszos üzletága
HU-1131 Budapest, Menyasszony u. 106. | Tel: +36 30 250 62 19, +36 1 412 00 56
E-mail: janos@euro-bus.hu |
Autóbusz - Wikipedia | Autóbusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu

 

Youtube
Facebook
Google+